Efterlysning! Svenska Inspelningar. Unika Resurser.

Vad menar vi med det här då? Jo, Hemsidesredaktionen efterlyser fler reportage från svenska Filminspelningar -och då behöver vi ju tips och förslag var dessa håller till när de spelar in!

 

 

Vi förstår att många inspelningar t ex finansierade av ett större strömningsbolag, bygger på ”closed set”-principen och att ett besök av en nyfiken reporter är det sista de önskar sig, men det finns ju betydligt fler varianter än så där ute. Så, svenska independentfilmer, ambitiösa reklamfilmer, kortfilmsinspelningar… om du jobbar på -eller står i begrepp att rusta på- en sådan inspelning som inte har något emot att en representant för FSF besöker er och gör ett litet reportage om inspelningen, hör av er till hemsidans ”tips-avdelning”.

Redaktör Hans Hansson, FSF, eller Biträdande Redaktör P-A Svensson, FSF, via tips-avdelning@fsfsweden.se.

Självklart får ni tipsare vara anonyma.
Nej, stopp och belägg, det där var ett försök till humor alltså… Vi har kraftigt begränsad glädje av anonyma tips om svenska Filminspelningar. 😉

Vad menar vi med Unika Resurser då? Jo, Hemsidesredaktionen vill rikta sin xenonspotlight mot alla Uppfinnar-Jockar -och självklart även Uppfinnar-Jaquelinner(!) -därute!

Det vill säga, de där dödsföraktande männen och kvinnorna ute i landet som kan tillverka den där unika lilla prylen som du desperat önskar du hade, så du kunde fästa din monitor med amerikanskt 3 & 7/18-dels tum-fäste på 19mm kompendierören på din kamera-rigg! Ni vet vad vi pratar om här. Vem har inte varit i sitsen att ”om jag bara hade en så’n där pryl så kunde jag skruva fast X på Y och då…”

Så, återigen, hör av er till hemsidans ”tips-avdelning” (Hans och P-A) och berätta om den där unika resursen du känner till! Är det här nå’n som är jätteduktig på att svarva metallföremål? Är det nå’n med en CNC-fräs i garaget? En människa som är extremt skicklig och kreativ på att hantera en 3D-printer? Vi vill komma i kontakt med dem och rapportera, så ni FSF-medlemmar kan få den där unika grejen tillverkad som i princip skulle lösa världsproblemen (äh, ni vet vad vi menar 😉 ).