Iréne Sandström slutar på Kodak

Iréne Sandström
Jag vill å alla FSF:s medlemmars vägnar rikta ett stort och varmt tack till Irene, för att du med ett glatt humör hjälpt oss med våra beställningar och alltid på bästa sätt löst problem under 28 år. Jag vill också önska dig lycka till i ditt fortsatta yrkesliv, för en person som du Irene finns det säkert många företag som skulle ha stor nytta av.

Mejl från Iréne Sandström, Kodak.

Hej!

Som ni vet, har stora förändringar skett inom filmindustrin de senaste åren. Inspelningsmediet har mycket snabbt skiftat från analogt till digitalt, så också distributionen av film till biograferna. Detta har medfört vikande filmförsäljning för KODAK, som nu valt att göra om affärsmodellen i Norden till indirekt försäljning via återförsäljare. Jag kommer därför att lämna företaget i mitten av mars.
Kameraten och Stockholm Post Production (Stopp) är i full gång att, tillsammans, starta ett nytt bolag som ska ta hand om filmförsäljningen i Sverige. Så fort det nya bolaget är bildat, kommer de att skicka ut information med kontaktuppgifter.

Om Du behöver beställa film innan det nya bolaget är bildat, skicka ett e-mail (på engelska) till: ei-order@kodak.com
Ange företagsnamn/kundnummer, filmsort, antal och leveransdag.

Gäller det reklamfilm, kontakta istället Stopp som kommer att fortsätta med paketerbjudandet tillsvidare. Ring dem på
08-50703500 och gör Din beställning.

Eventuella returer av film skickas, efter överenskommelse, till Stopp på Torsgatan 38 (där Kodaks lilla lager finns).

Din nya kontakt på KODAK blir Holger Schwaerzel, Tyskland. Har Du frågor om priser, rabatter mm, når Du honom via e-mail: holger.schwaerzel@kodak.com eller telefon +49 170 4567 385.

Slutligen vill jag säga att det har varit spännande och ett stort nöje att få arbeta i filmindustrin. Jag har med glädje gått till arbetet – varje dag! Och det är ni, kära kunder, som bidragit till det! TACK för alla trevliga telefonsamtal, e-mails, givande möten, fikastunder mm. Det har varit såå kul att lära känna och göra affärer med er alla! Jag
kommer att sakna er!!

Min sista arbetsdag är fredag 15 mars.

Många varma hälsningar
Iréne Sandström
Sales Manager Sweden & Finland and Marketing Manager Nordic | ENTERTAINMENT IMAGING |