Kenneth Ishii kommer till Klubb Barbros tisdagen 22/11

Välkomna till Klubb Barbros

Tisdagen 22/11 kl. 17.30-20.00 kommer Kenneth Ishii

I höst ser vi fortsatt klubben som en trevlig AW mötesplast. Kom i tid – Vi äter gärna middag tillsammans och umgås på Barbros.

Det gynnar både klubben och FSF.

Kenneth Ishii intresserade sig tidigt för film, för filmfotografiet och bildens betydelse för att berätta en filmhistoria. Han började redan under gymnaisetiden att göra kortfilmer tillsammans med sina vänner. Efter det började han arbeta som assistent, framför allt som B-foto. Att vara på set blev hans filmskola, där han lärde sig hantverket från grunden och de filmfotografer som han assisterade blev hans mentorer. Kenneth tycker om att arbeta med olika genrer och rör sig gärna ofta mellan drama, fiktion, reklam och dokumentär.

Kenneth kommer under kvällen att visa delar ur hans portfolio och berätta mer hur han arbetar och tänker. En målbild som inte bara handlar om att bli en så skicklig filmfotograf som möjligt, utan att sträva efter att utvecklas både som arbetsledare och kommunikatör-parallellt med den konstnärliga utveckligen får ske.

Om att våga behålla nyfikenheten och glädjen för att orka hålla på länge, att se på yrket filmfotograf som ett livslångt lärande.

Han kommer att prata om att hitta balansen mellan arbetet och livet i övrigt. Kenneth har gjort en hel del genrefilm som t.ex. Det sista äktenskapet, en film, en kärlekskomedi som utspelar sig under en zombieapokalyps. Kvällens tema tillägnas lite ovanliga blandningar som skräck och komedi.Under våren 2022 hade Varan TV: Stories premiär på SVT och vi ska titta på hur det var att jobba med en komedi som är designad för att vara lite spretig i både look och formspråk.

 

 

Meny Bar-bros:
https://bar-bro.se/wp-content/uploads/2022/04/UB-Sida-1-SVE-Mat.pdf

 

Som vanligt öppnar vi dörrarna från kl. 17:30 för mingel och middag.  Kenneth börjar prata kl. 18.30.

FSF bjuder som vanligt på första glaset. Kom, ät och umgås med dina kolleger.

Varmt välkomna hälsar FSF styrelse.

Ansvarig för kvällen och vid frågor kontakta:
Ewa Cederstam

För vägbeskrivning:
www.bar-bro.se