Påminnelse, Årsmötet 2012

Här kommer en sista påminnelse om FSF:s årsmöte nu på torsdag 26 april i Tanto.

Du har alltså fortfarande möjlighet att anmäla dig till mötet!

Som brukligt är på ett årsmöte, så kommer vi att avverka en rad formalia. Informera om verksamheten som har varit och vad som komma skall. Välja nya styrelsemedlemmar mm.

MEN klockan 18.00 dukar vi upp en Italiensk buffé. Vi passar på att umgås, äta och dricka. När vi sedan känner oss mogna (19.00) så tar vi itu med årsmötet.

Adressen till lokalen är Sockerbruksgränd 3, och det är på Söder, alldeles intill gamla Årstabron där järnvägen går över Årstaviken.

Sockerbruksgränd går till vänster när man kommit längst ned på Tantogatan, och denna gata går från Ringvägen söder om och parallellt med järnvägen.

Ovanför dörren till lokalen finns en skylt: “Brofestet – Sockerbruksgränd 3”.

Kommer man med bil eller gåendes Ringvägen från Hornstull tar man till höger efter Zinkensdamms idrottsplats och bron över järnvägen.

Kommer man Ringvägen från Skanstull tar man till vänster några hundra meter efter uppfarten till Södersjukhuset, efter ett nybyggt hus med ett konditori på hörnan, i en korsning med trafikljus. Då är man på Tantogatan.
Det finns normalt gott om parkeringsplatser nära lokalen.

Om man åker kommunalt ska man ta buss 43 mot Tanto och åka till ändhållplatsen. Man går bara ett litet stycke från busshållplatsen i riktning bort från järnvägen så ser man lokalen. Buss 43 passerar både Slussen och Södra Station. Vid Slussen ligger 43:ans hållplats i Hornsgatans förlängning, intill gaveln på Stadsmuseet. Kommer man med pendeltåg till Södra Station ska man ta utgången mot Swedenborgsgatan och invänta bussen alldeles utanför stationsbyggnaden.

Om allt detta ändå misslyckas, ring Jan Lindeström på 070-672 21 82 eller Roland Sterner på 070-217 81 20 så lotsar vi er fram.

Varmt välkomna!