4k är det framtiden?

4K
Stopp Family / Ljud & BildMedia / Protel har äran att bjuda in till en kväll fylld av UltraHD/4K.

Frågan är inte OM 4K är framtiden inom Film, Serier och Reklam utan NÄR. Idag kan frågan komma från distributören att nästa projekt ska vara i 4K dels för att kunna visas på olika plattformat som stöder detta redan idag, men även för att materialet ska vara framtidssäkrat.

Eventet är den 4 juni och pågår kl 14-20 med en unik möjlighet att prata kameror, filter, lampor, stativ, ljud, grade, vfx och teknik med några av branschens kunnigaste personer.

Plats: Gästrikegatan 9, Stockholm. OSA till: 4k@stopp.se

Tillsammans med flera olika kameratillverkare (bl.a. Sony, Arri, Black Magic etc) kommer vi att ge möjligheten att jämföra div kameror side-by-side. Dels hand-on för att bedöma deras olika ergonomiska fördelar/nackdelar för olika produktionsflöden, men även möjligheterna att jämföra olika kameror i live grading. Detta med hjälp av Stopp Familys senaste 4K GradeSuite utrustad med en UHDTV från Panasonic samt en 4K-referensmonitor från Canon. Diskussioner hur olika arbetsflöden hanteras bäst kommer att vägas mot varandra mellan de olika utställarna.

Vodkaprovning från Virtuous Spirits erbjuds under eventet.

Här en länk till Panasonic med mer info om UHDTV/4K