Amanda Muisyo kommer till Klubb Barbros tisdagen 10/10

 

Säsongspremiär Bar-bros hösten 2023

 

Varmt välkomna till höstens första Bar-bros tisdagen 10/10 kl. 17.30 öppnar vi dörrarna för Barbro och hälsar vår premiärgäst filmfotografen Amanda Muisyo varmt välkommen.

Amanda fann intresset för rörlig bild tidigt och flyttade till Stockholm direkt efter gymnasiet för att studera film. Efter två år på Stockholms Filmskola började hon jobba på Ljud och Bildmedia och frilansade samtidigt som B-fotograf innan hon kom in på kandidatutbildningen i Filmfotografi på Stockholms Konstnärliga högskola.

Sedan examen jobbar hon främst med kortfilm och dokumentära filmprojekt, och kommer att prata om sin resa in i filmbranschen och hur betydelsefull skolan och bra handledare har varit för att hitta sitt eget perspektiv och för att omvandla sina ibland svagheter till styrkor.

Genom sin mångkulturella bakgrund och miljön hon är uppvuxen i fungerar hennes bakgrund som en stor inspirationskälla och ger en unik touch till hennes arbete. Hon kommer beröra svårigheter och hinder hon stött på som nyexaminerad filmfotograf och vad som fortsätter driva henne framåt i en ofta tuff bransch.

Amanda kommer att visa exempel ur filmprojekt där den konstnärliga processen sett väldigt olika ut och som har utmanat hennes sätt att förhålla sig till sitt hantverk. Vem gör vi film för egentligen, och hur viktigt är det med representation både framför och bakom kameran?

I höst ser vi fortsatt klubben som en trevlig AW mötesplats. Kom i tid – Vi äter gärna middag tillsammans och umgås på Barbros innan gästen tar vid.
Det gynnar både klubben och FSF.

 

Meny Bar-bros:
https://bar-bro.se/ 

 

Som vanligt öppnar vi dörrarna från kl. 17:30 för mingel och middag. Amanda Muisyo börjar berätta om sitt arbete kl. 18.30.

 

FSF bjuder som vanligt på första glaset. Kom, ät och umgås med dina kolleger.

Varmt välkomna hälsar FSF styrelse.

Ansvarig för kvällen och vid frågor kontakta:
Ewa Cederstam

För vägbeskrivning:
www.bar-bro.se