Bratislav Stankovic kommer till Klubb Barbros tisdagen 21/3

Tisdagen 21/3 hälsar vi Bratislav Stankovic varmt välkommen som gäst!

Bratislav visste redan vid tidig ålder att han ville arbeta med film, men att jobba som filmfotograf var ändå inte självklart. Som många andra filmare började han vid ung ålder göra sina egna filmer efter att ha hittat sin pappas VHS-kamera, och kärleken för filmiskt berättande var född.

Efter sin grundutbildning vid Stockholms Filmskola var målet först att bli regissör, och han började sin karriär som regiassistent och FAD. Men hans intresse för gestaltande och filmfotot växte och han upptäckte samtidigt bildens starka emotionella påverkan vilket gjorde att han då bestämde sig för att bli filmfotograf.

Nu, många år senare, alternerar Bratislav drama, reklam och dokumentärfilm, men alltid med historien i fokus. Under kvällen på Barbros kommer Bratislav visa delar ur sina arbeten bakom kameran och prata om hur det är för honom att växla mellan drama och dokumentärfilm. Om att aldrig stanna upp, utan att ständigt våga utmana sig själv, se nya möjligheter och våga ta risker.

Han kommer också att dela med sig av sin erfarenhet av att arbeta med en stor vision med en lågbudget.

I vår ser vi fortsatt klubben som en trevlig AW mötesplast. Kom i tid – Vi äter gärna middag tillsammans och umgås på Barbros. Det gynnar både klubben och FSF.

Meny Bar-bros.

Som vanligt öppnar vi dörrarna från kl. 17:30 för mingel och middag. Bratislav börjar berätta kl. 18.30.

FSF bjuder som vanligt på första glaset. Kom, ät och umgås med dina kolleger.
Varmt välkomna hälsar FSF styrelse.

Ansvarig för kvällen och vid frågor kontakta:
Ewa Cederstam

För vägbeskrivning:
www.bar-bro.se