Engströms och FSF anordnar förhandsvisning av VENICE.

Exklusiv förhandsvisning!

Engströms och FSF anordnar förhandsvisning av VENICE.
Digital filmhistoria började 1999, när Sony släppte den första digitala kameran med 24p-inspelning. Nästa stora steg lanseras nu med Sony VENICE.
Den nya CineAlta-modellen VENICE tänjer på gränserna av vad som är möjligt med en modern kamera, något du får upptäcka under denna workshop…

 

 

Bättre prestanda, lägre kostnad
VENICE är den första fullformatskameran för filmbranschen, med upplösning på 6K och med ett dynamiskt omfång om 15+ steg. Utöver detta så har VENICE de lägsta brusnivåerna någonsin i en filmkamera. VENICE hanterar fler bild-format, fångar mer färger, och har än snabbare sensorutläsning än någon annan kamera.

Allt detta och ännu mer, till ett mycket lägre pris än konkurrenten.

Framtidssäkrad med analog känsla
Sony VENICE är mer än en kamera, den är ett fullständigt produktionsverktyg. Större färgrymd än Rec. 2020, 16-bitars RAW-format som väger 40% mindre än 12-bitars ProRes 4444XQ, och en sensor som utvecklats tillsammans med fotografer som t.ex. Claudio Miranda. Målet har varit att nå en så organisk bild som möjligt.

Kameror förändras och ny teknik når marknaden varje år – något som kostar pengar.
Investeringar i teknik har hittills varit kortsiktiga, men med VENICE så har vi nu möjligheten att byta ut kamerans hela sensor-block på under 1 minut – något som banar väg för framtida uppgraderingar istället för att byta ut en hel kamera.

Workshop för både fotograf och colorist
Under vår workshop så får du möjligheten att både titta på & testa VENICE, samt redigera material från VENICE i 16-bitars X-OCN. Snabbjobbat är ledordet.
Ställ frågor, titta på färdigt material och prata med likasinnade!

THE DIG
Claudio Miranda
THE DIG – BTS
Claudio Miranda
SENSOR-CHANGE
Dan Ming

VAR, NÄR & HUR?

Filmhuset, Borgvägen 1-5
Onsdagen den 20/12 2017
Klockan 16:00 – 18:00

KLICKA HÄR FÖR REGISTRERING

VARMT VÄLKOMMEN!