Fotografer väljer Cinemateket-visningarna under oktober

 

Till höger i förgrunden Cinematekets programdirektör Tora Berg (sittande) och Sophie Winqvist Loggins, FSF, framför publiken i Bio Mauritz.

Sophie Winqvist Loggins, FSF, har all anledning att se glad ut på den här bilden. Tisdagens upplaga av ”Filmfotografer väljer Film” på Filmhuset i Stockholm blev nämligen utsåld! Bio Mauritz fylldes till bristningsgränsen och den förväntansfulla publiken kunde avnjuta en riktigt fin 35mm kopia av Wong Kar Wais ”In the Mood for Love” (2000), plåtad av Christopher Doyle, HKSC, och Mark Lee. Vi gratulerar Sophie till denna succé och passar på att påminna om att varje kommande tisdag under resten av oktober månad bjuder på ytterligare en film vald av en FSF-fotograf. Näst på tur är FSFs ordförande, Olof Johnson, som valt filmen den 15e oktober.

Glöm inte att du som medlem av FSF får din biljett för bara 60 kronor!

Välkomna! Och -om det fortsätter så här, köp biljett i god tid!

 

 


FSFs succé-samarbete med Cinemateket rullar vidare, varje tisdag klockan 18 under oktober! Som FSF-medlem får du RABATT när du går på dessa föreställningar! Uppge bara ditt namn i kassan så kollar de mot FSFs medlemsregister och du får din biljett för anspråkslösa 60 kronor! Missa inte detta!