SAVE THE LAB – Fortsättning!

Kära Kollegor,

(English version of this article can be found here.)

Nu är äntligen FSF:s särskilda insamlingskonto öppnat och står redo att ta emot era bidrag till stöd för Skandinaviens sista filmlabb!

Det tog märkligt lång tid att aktivera kontot och vi gick därför i förväg ut med ett utskick via mail till en handfull personer som uttryckt sitt stöd för filmlabbet –och resultatet lät inte vänta på sig! Under slutet av förra veckan kom de första ekonomiska bidragen in och det finns redan nu en respektabel “grundplåt” på insamlingskontot! Men vi är ännu inte ens halvvägs till den summa vi siktar på med den här stödinsatsen!

Därför är vår hjälp fortsatt viktig!

 

Föreningen Sveriges Filmfotografer har, som tidigare meddelats, satt in 30 000 kr.

Du själv kan välja ett av nedanstående alternativ. Oavsett vilket du väljer skall du samtidigt maila FSF:s kassör Roland Sterner roland.sterner@telia.com som komplettering till din inbetalning. På så vis får vi god överblick över alla inbetalningar som gjorts, oavsett från vilken bank, plusgiro, bankgiro eller hur de nu genomförts rent tekniskt.

Om du vill skänka pengar, märk inbetalningen GÅVA+Ditt Namn (så vi lätt kan identifiera er) om det rör sig om ett belopp större än 1000 kronor. Belopp mindre eller lika med 1000 kronor utgår vi automatiskt ifrån att de är avsedda som gåva. Gåvor är i Sverige skattefria och juridiskt okomplicerade.

Om du vill låna ut pengar till detta ändamål, märk din insättning LÅN+Ditt Namn (så vi lätt kan identifiera er). Använd helst en tydlig summa, t ex 10 000 eller 25 000 kronor osv, så är det lättare att hantera. Vi kommer kontakta dig angående att skriva ett låneavtal avseende summan, innan den tas från detta konto.

Sätt in dina pengar på FSF:s nystartade Nordeakonto:   3206 22 858 09

Det är viktigt att du märker upp insättningen enligt ovan, så vi vet hur vi skall hantera summan.

 

Tillsammans kan vi!

 

Vid frågor kontakta Lars Pettersson 070-555 41 28 eller Ali Boriri 070-315 49 79

Med vänlig hälsning,
Föreningen Sveriges Filmfotografer