Tack för FSF-dagen 2019

Vänner och Kollegor i FSF !

I förra veckan 29-30/8 inföll FSF-dagarna 2019 på Filmhuset i Bio Victor. På torsdagen presentation av ett previs-verktyg utvecklat genom STDH och KTH samt att Igelkott Studios som visade sin portabla rigg för att filma bil-interiörer i studio genom bakprojektion. Intressant att se båda dessa projekt.

På fredagen som var den stora dagen startade vi med att Ulf Brantås, Ragna Jorming och Sophie Winqvist Loggins hade ett samtal med moderatorn Benjamin B som bl a skriver åt American Cinematographer. Bra, kul och intressant att höra begåvade kollegor i FSF berätta lite om hur de arbetar.

Sedan var det dags för Barry Ackroyd, BSC som gjorde en liten workshop och praktiskt visade hur han arbetar med handkamera och zoom på en slider. Han visade exerpter ur sina filmer och samtalade med Benjamin. Lärorikt att se och höra hur han jobbade. En oerhört skicklig yrkesmänniska och samtidigt ödmjuk inför sitt arbete.

I breaken visade våra sponsorer nya produkter till vår glädje.

Nu vill vi från styrelsen rikta ett stort tack till er som hjälpte till under dagarna och vi vill uttrycka vår glädje att så många kollegor kom och deltog!

Tack till våra sponsorer som gjorde detta möjligt!

Utan er ingenting!

Nu utvärderar vi och återkommer nästa år med ett nytt starkt evenemang.

Från oss alla till er alla ett stort tack!